Forside
Rejser
Storbyrejser
Bilferier
Skirejser
Wellnessrejser
Grupperejser
Om Gaia Rejser - tilbud online
Annoncer
Kontakt

  Tilbage

Bus, tog og Flyrejser Bratislava

Ægte storbyhygge til lavpris! Den slovakiskeBratislava hovedstad er en sand perle, hvis man er til gode oplevelser, god mad, billig shopping, billig øl og vin og kvalitet i top. Den gamle bydel er en blanding af hyggelige fortovscafeer, gamle bygningsværker og smukke katedraler. Bratislava byder på mange timers oplevelser.

Bratislava, med sine 446.000 indbyggere har i årenes løb præget kendte musikere og kunstnere som Mozart, Beethoven, Rubinstein og Liszt. Derfor er der hver dag et bredt udvalg af koncerter i byen. En af byens største seværdigheder er slottet, som ligger på den nordlige side af Donau, slottet har en fantastisk, ja nærmest majestætisk udsigt ud over byen og floden Donau.

Bratislava er beliggende i hjertet af Europa, tæt ved 2 andre hovedstæder Budapest og Wien. Wien kan nås i daglig rutebus på ca. 45 minutter. Man kan også sejle til begge byer, fra Bratislava.

Prisniveauet er fortsat meget lavt. Et restaurantbesøg kan gøres for ca. kr. 50 og en fadøl/sodavand koster ca. kr. 8.

En togrejse til Slovakiet og Bratislava er en overkommelig tur, som kan gøres på ca. 20 timer fra København eller Århus.

Rejsetilbud

Togrejse til PragTog med Hotel fra 2350 kr. pr. person - Læs mere hos Togrejser Europa.