Forside
Rejser
Storbyrejser
Bilferier
Skirejser
Wellnessrejser
Grupperejser
Om Gaia Rejser - tilbud online
Annoncer
Kontakt

  Tilbage til Skirejser

Skirejser Slovakiet

Jasna – skiparadis for hele familienSlovakiet
-gode hoteller, høj service, godt liftsystem og lave priser

Hvorfor betale 80 kr. for en fadøl, når man kan tage til Slovakiet og købe den for 5 kr. og med lifter og hoteller som der er investeret millioner af Euro i de sidste 5-10 år? Eller betale flere hundrede kroner for et måltid mad, som man kan få til 30 kr. i Slovakiet.

Det er de bedste argumenter for at tage på en skirejse til Jasna. Jasna er det bedste skisportssted i østblokken og bliver også mere og mere kendt i Danmark.

Skiferie for hele familien
Skulle børnene få nok af sneen en dag ligger Aquapark Tatralandia 12 km fra skisportsstedet, hvor man efter en lang dags rulning i sneen kan kaste sig ned i den 39 grader varme udendørs pool, eller hvad med en tur i en af vandrutschebanerne? Dette giver børnene en god afveksling, hvis ikke lige skiløbet skulle bide på dem.

JasnaPisterne
Pisterne findes i alle sværhedsgrader fra blå til sort og mange af dem er dækket med snekanoner, som gør at snesikkerheden er på niveau med Østrig og Norge. Der findes også freeride zoner for de mere erfarne skiløbere. Chopok ligger i op til 2024 meters højde. Der findes også børnepiste.

Egen snowboardpark
Området har egen snowboardpark med mange forskellige forhindringer.

Selve Slovakiet ligger i hjertet af Europa og er en overset destination, i forhold til det meget populære Tjekkiet. Efter Slovakiets indtræden i EU pr. 01.05.2004, har man investeret kraftigt i turisme og med nyrenoverede hoteller, nybyggede liftanlæg og en service og et prisniveau som fortsat er lavere end Tjekkiet, er Slovakiet et godt valg for nybegyndere, let øvede og for folk som ikke er 100% ski entusiaster. Man kommer længere for pengene.

Den internationale turistorganisation har givet Slovakiet samtlige stjerner, bortset fra vand og kyst, som landet i hjertet af Europa, naturligt nok ikke kan tilbyde.

Liftkort og skileje
Liftkort og skileje er meget billigt i Østeuropa og derfor er der mange penge at spare, ved at vælge Slovakiet.


 

 

Rejsetilbud

Togrejse til PragTog med Hotel fra 2350 kr. pr. person - Læs mere hos Togrejser Europa.