Forside
Rejser
Storbyrejser
Bilferier
Skirejser
Wellnessrejser
Grupperejser
Om Gaia Rejser - tilbud online
Annoncer
Kontakt

  Tilbage

Busrejser, Togrejser og Flyrejser

Budapest er den mestBudapest billede fremmedartede by af Europas storbyer, og byder derfor på masser af oplevelser for alle, ung som gammel.

Budapest består af tre bydele, Obuda, som er den ældste med sine charmerende gamle keltiske og romerske ruiner. Den anden bydel er Buda som byder pa et blødt bakkelandskab og sin historiske borg og til sidst Pest som huser alle regeringsbygningerne og de fleste handelsområder.

Floden Donau deler Pest og Buda ad. Der er syv broer som forbinder Buda og pest over Donau. De er alle af forskellig længde og konstruktion. Budapest er en dejlig blanding af Art Noveau, Gotik og Barok med et lille præg af tyrkisk stil. Mange steder i byen eksisterer de tyrkiske bade stadig, hvor man som gæst eller indbygger kan forkæle sig selv. Budapest byder på spændende oplevelser hvad angær vin, øl og mad. Og i Budapest har man råd til at forkæle sig selv, for pengene rækker meget længere end de gør i Danmark, uden at det kan mærkes pa kvaliteten. Jo en storbyferie til Budapest er noget helt fantastisk.

Rejsetilbud

Togrejse til PragTog med Hotel fra 2350 kr. pr. person - Læs mere hos Togrejser Europa.